Zapeljiv pogled

Ženske smo rade lepe, pika. Kakšne ekstra hude filozofije tukaj ni! In vse ali pa vsaj veliko smo pripravljene naredili za-to. Najbrž je temu tako, ker nas v to ‘sili’ družba. Reklamni blok na televiziji skoraj ne mine brez reklame, ki napeljuje k nakupu izdelka za lepši izgled. Iz tv-ja pa se nam smehlja ‘supermodel’ s popolnim nasmehom, napeto kožo, čvrsto zadnjico, čudovitimi lasmi in zapeljivim pogledom.

In čeprav nas mati narava žal ni vse obdarila z dolgimi trepalnicami, si večina nas želi čudovitih trepalnic, takšnih, ki poudarijo oči, odprejo pogled in pustijo nepozaben vtis, točno takšnega kot iz tv reklam. Res pa je, da lahko nekaj k temu pripomore izbira dobre maskare, vendar te ne delajo čudežev.

Kmalu po rojstvu Brine so mi kar na enkrat začeli izpadati lasje, kot tudi trepalnice. To naj bi bilo popolnoma normalen proces. Po mesecu, dveh se je stvar sicer umirila, vendar so moje trepalnice ostale precej krajše. Naj povem, da sem bila prej z dolžino in gostoto povsem zadovoljna. Niso bile pretirano dolge, niti goste – čisto povprečne trepalnice bi bila moja ocena.

Ravno tako je potem naneslo, bil je tudi najbolj čaroben mesec v letu, veseli december, ko je vedno kaj dogajalo, da sem se odločila za trenutno zelo ‘in’ – ‘svilene’ trepalnice. Podaljševanje trepalnic pa je po mojem mnenju trenutno najbolj vroč modni trend, ki je osvojil tudi Slovenijo. V zadnjih letih je cena tovrstne storitve izredno padla, najbrž tudi zaradi tega, ker je na tem področju zelo velika konkurenca (dandanes ima že vsaka druga narejen tečaj za podaljševanje trepalnic) podobno kot pri geliranih nohtih.

Priznam, občutek, ko sem se zjutraj zbudila, pogledala v ogledalo in se je iz njega smejal zapeljiv pogled, je bil neprecenljiv. Brez ličil sem bila takoj pripravljena na nov dan. Ampak (!) to je trajalo zelo kratek čas, kmalu so začele trepalnice odpadati in moj popoln pogled ni bil več tako popoln. Postopek sem ponovila (samo) dvakrat. Moje trepalnice so po dveh tretmajih ostale krhke, tanke, predvsem pa bistveno krajše kot pred tem. Kar na enkrat so bile tako (zaradi odpadanja po porodu in ‘prizadete’ od podaljšanih trepalnic) že na prvi pogled za pol krajše, kot pred nosečnostjo.

Ok, nekaj bo treba ukreniti, sem si rekla… Odločila sem se za serum za naravno rast trepalnic DERMALUXELASH, ki je klinično testiran. Prvi teden sem se z njim mazala vsak večer, pred spanje, potem pa na vsake tri dni. Na veko, tam, kjer si sicer nanesemo ‘eyeliner’, sem si tako nanesla serum. Hitro in enostavno, pazila sem le, da mi tekočina ni stekla v oko. Prve rezultate sem opazila že po kakšnem tednu, očitno razliko po treh tednih.

Moje trepalnice so zdaj spet čudovite, maskare na dnevni bazi sploh ne uporabljam, če pa si želi pogleda kakršnega imajo hollywoodske dive pa nanesem še maskaro. Še opozorilo – uporaba tega seruma se v času nosečnosti odsvetuje!

Naj se dotaknem še cene. Konkretno ta izdelek stane okoli 40 evrov, odvisno kje ga kupite – splet, lekarna, Müller,… Na tržišču pa je kar nekaj podobnih serumov. Moja prijateljica, mi je ravno pred dnevi, ko je že nastajala ta objava, priporočala serum iz DM-a, ki je bistveno cenejši in pravi, da je prav tako učinkovit.

Seveda, da ne bo pomote, tudi te trepalnice bodo po približno šestih tednih odpadle in postopek bo potrebno ponoviti. Nič ni večno.

Dolžna sem vam še eno pojasnilo… To objavo (blog) nisem načrtno naslovila s »Testiram«, ker sem prav ta serum pred leti že uporabila in sem vedela – kaj približno me čaka in v kolikor bi blog naslovila z oznako testiram – ne bi bila iskrena do vas.

No, ko smo pa ravno pri testiranju, pa vam z veseljem najavljam, da bom v teh dneh pričela s testiranjem izdelka – ki obljublja – privlačno bele zobe in posledično bleščeč nasmeh. V dar sem namreč dobila aktivno oglje – MAGICOAL – 100% naravni proizvod, ki je pridobljen iz kokosovih lupin in ne vsebuje umetnih substanc, ki bi poškodovale sklenino. Hvala, Magicoal.

Se že veselim.

________________________________________________________________

Še to – mnenje o serumu je popolnoma in zgolj samo moje, blog namreč ni sponzoriran oziroma ne gre za prikrito oglaševanje, pač pa izključno za mojo empirično izkušnjo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *