Špela s televizije

Kmalu po Brininem rojstvu so me mnogi spraševali: »Špela, kdaj te bomo lahko spet gledali po TV?« Moj odgovor pa je bil vedno v smislu, da se na televizijske ekrane ne bom več vrnila, da nikoli več ne bom televizijska novinarka. »Zdaj je vse drugače, zdaj sem mama in imam druge prioritete,« sem razlagala. »Televizija me ne prepriča več!«

A zarečenega kruha se očitno največ poje. Špela Vozel, no, hočem reči Špela Jurglič se vrača na televizijo. Vračam se v svet, ki me je pred desetimi leti osvojil in zasvojil.

Spomin, kako sem marca 2008 prestopila vrata Pop TV-ja, je še zelo živ. V meni je vrelo, bila sem otroško navdušena. In prav takšna občutja me prevevajo danes. Danes je namreč  (ponovno) moj prvi delovni dan na televiziji. Dan, ko bom oziroma sem prestopila prag televizijske hiše. Samo ena sama, samcata razlika je… Če sem pred desetimi leti prestopila Popov, danes stopam čez prag RTV Slovenije.

In veste kakšen je bil Brinin odziv oziroma kaj je rekla, ko sem ji povedala, kaj me čaka? »Mama, ne! Mama ne!« Ja, ni bila navdušena. A Brina je stara 22 mesecev in sedaj se tudi za njo končuje obdobje, ko sva se z Darkom prilagajala njenemu ritmu. Po novem bo morala (bolj) zgodaj vstajati in hoditi v varstvo. In ja, tudi o tem bo zagotovo napisala v prihodnosti še kakšno objavo. Hkrati pa vam moram povedati, da bom morda zdaj napisala kakšen ponedeljkov blog manj kot doslej. Ampak, obljubim, da se bom še naprej trudila za vas, ki me spremljate in ste z mano na poti. Še vedno pa me lahko spremljate na družbenih omrežjih, predvsem na Facebook profilu Na poti in Instagramu – napoti.si. In obljubljam tudi, da bom zlasti na t.i. Story objavah še bolj dejavna in z vami delila še več in še bolj zanimive vsebine.

Špela gre novim dogodivščinam na p(r)oti.

One Reply to “Špela s televizije”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *