Modni blog

Nikoli se nisem imela za modno strokovnjakinjo in po vsej verjetnosti se tudi nikoli ne bom imela. Pravzaprav nikoli nisem sledila modnim smernicam in ne, tudi nisem oblečena po zadnji modi. Vse prevečkrat se namreč zgodi, da tisto kar je moderno, meni, na mojo postavo, ne pristoji. Sem pa ženska. In tako kot vse, ali pa vsaj večino njih, sem rada lepo oblečena. Imam svoj okus in stil.

In ja, potem, ko se prejšnji teden objavila blog Romantični oddih: Hotel Bellevue, Mali Lošinj, me je mnogo vas vprašalo – kje sem kupila obleko, čevlje, torbico.

OBLEKA

Obleko nisem kupila, pač pa sem jo dala šivat. Kot sem torej že zapisala v blogu prejšnjo sredo, sem imela to obleko na poroki moje dobre prijateljice Špela. Bila sem ena od šestih družic. Špela si je zaželela, da smo vse oblečene tako, da bomo čim bolj skladne in hkrati oblečene po svojem okusu. In tako nam ni preostalo drugega, kot da smo kupile blago, ki je bil v rose gold barvi, in si obleke dale narediti po svojih željah.

Modna oblikovalka Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, ki s svojimi kreacijami že nekaj časa kroji slovensko modno sceno, je tako poskrbela, da smo na poroki tudi družice blestele. Uresničila je vsako našo, še tako zahtevno, željo.

Konkretno, moja obleka je bila – jaz sem temu rekla – 2 in 1.

Na uradnem delu poroke sem nosila dolgo, svečano obleko z vlečko. Zvečer, za zabavo pa sem vlečko odpela in bila v kratki oblekici, v kateri sem lahko sproščeno plesala.

Še to, pri Jerneji mi je izredno všeč njena energija in okus za estetiko. Že takoj sem opazi, da ji je blizu vse, kar je lepo, poleg tega pa zares odlično svetuje, kaj ti pristaja na postavo. Toplo priporočam! Najdete jo TU!

ČEVLJI

Čevlji v srebrno – rose gold barvi, ki sem jih nosila na poroki, so bili ljubezen na prvi pogled. Zagledala sem jih v Galeriji Emporium, znamka Ted Baker. A ker žal niso imeli več moje številke, sem jih naročila po spletu iz Anglije (pravzaprav, če sem iskrena, jih je naročil moj dragi, potem, ko sem mu en teden doma ‘travmirala’). Približno en teden so rabili, da so prišli k meni domov. O otroškem veselju in o tem, kako sem par dni doma po stanovanju ‘šetala’ v njih, da je Darko skoraj obolel, vam ne bom pisala…

TORBICA

In potem, ko so se čevlji po domačem parketu že skoraj malo ‘znucali’, sem se s še eno slovensko modno oblikovalko, ki ji zaupam že dlje časa, to je Teja Jeglič, dogovorila, da mi naredi torbico, ki bi se ujemala s čevlji. In ja, Teja je carica. Jaz sem ji poslala slikico čevljev, ona pa mi je naredila ‘ perfect match’ torbico.

Zahvaljujoč se moji dragi Špeli (no, malo tudi ženinu Aleksandru), sem po dolgem času prišla tako na svoj račun, kar se tiče glamurozne obleke. Še enkrat – hvala vama za nepozabno druženje!

One Reply to “Modni blog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *