Testiram… Philips Lumea Prestige

Ker sem v zadnjih treh mesecih, od kar sem objavila blog Testiram…IPL dobila neverjetno veliko vprašanj na to temo, se zdaj počutim dolžno, da vam napišem vsaj prve ugotovitve. Naj povem, da s testiranjem še nisem čisto zaključila, zato sem se odločila, da mojo prvo oceno podam v rubriki Kratke novičke. In zakaj še nisem zaključila? V blogu sem pred tremi meseci takole napisala:

»Lumeo bom prva dva meseca uporabljala na dva tedna, nato pa le še enkrat mesečno. Obljubljajo 75 odstotkov manj dlačic v samo štirih tretmajih.«

Torej do sedaj sem se ‘postreljala’ štirikrat, vendar je moje prepričanje, da vrhunski rezultati ne pridejo kar čez noč in se mi zdijo štirje tretmaji čisto premalo za končno oceno, dokončno sodbo. ‘Laserja’ čez poletje ne bom uporabljala, ker ga odsvetujejo v kombinaciji s soncem.

In kakšna je moja prva ocena izdelka? Zaenkrat ravno ne morem trditi, da imam 75% manj dlak, je pa kljub vsemu že na pogled vidna razlika, dlake rastejo tudi bolj počasi. Seveda dopuščam tudi možnosti (ker nisem strokovnjakinja na tem področju) da nisem ravno najbolj pravilno uporabljala IPL. Če se spomnite pa sem takole zapisala v blogu:

»Naredila sem/bom preprost test… Dlake pod pazduho sem si pustila rasti dober teden. Potem sem obe pazduhi pobrila, na levi pa uporabila še IPL.«

In tako izgledata pod pazduhi danes. Presodite sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *