Testiram… šampon in balzam za lase Watermans

Le kdo od nas si ne želi čudovitih las? Mene mati narava ni obdarila s pretirano gostimi in lepimi lasmi. Dolga leta (cca. 15, 16 let) sem bila zaprisežena blondinka, eno obdobje, ko sem jih štela malo čez dvajset, sem imela tudi lasne podaljške. Nekaj mesecev po porodu, sem se, tako kot večina mamic, soočila tudi s težavo, da so mi lasje močneje in bolj intenzivno izpadali. Toliko na kratko za uvod o ‘zgodovini’ mojih laseh.

Pred meseci sem na spletu zasledila, da je hit letošnjega leta šampon za hitrejšo rast las, nad katerim je navdušenih veliko žensk in ki naj bi bil najbolj prodajan izdelek v Evropi. »Ah, še en dober marketinški trik«, sem si mislila, a mi ni dalo miru in sem si rekla: »Ok, dajmo poskusiti, saj nimam kaj izgubiti!« Za piko na i, da sem se vendarle odločila za nakup, me je prepričal podatek, da šampon ne vsebuje sulfatov in parabenov. Kupila sem tako šampon kot balzam za lase.

Tako… jaz bom, da bo testiranje kar se da realno in verodostojno naredila preprost test. V torek, 26. septembra sem bila pri frizerju, ostrigla sem se, ampak tako kot običajno – samo konjice. Moja frizerka Brigita, ki ima tudi sama nadvse čudovite lase, mi je nato izmerila dolžino las in ta znaša 58 centimetrov. O tem, da moji lasje rastejo izjemno počasi, sem že zapisala v blogu Od A do Ž, tako da bom izdelka uporabljala – dva, tri mesece, ko ponovno obiščem Brigito in vam bom nato javila mojo osebno izkušnjo oziroma rezultate testiranja. Da ne bom preveč razočarana – nimam utopičnih pričakovanj, bomo videli.

Lase si običajno operem dvakrat na teden, tako da sem šampon in balzam do sedaj uporablja že trikrat. Moji prvi vtisi so pozitivni, oba izdelka imata namreč čudovit vonj, lasje pa so po umivanju sijoči in enostavno jih lahko razčešem.

In katere sestavine pravzaprav vsebuje šampon:

  • BIOTIN preprečuje izpadanje las, poveča elastičnost in spodbuja zdravo rast las.
  • KOFEIN – spodbuja prekrvavljenost lasnih mešičkov za novo in hitrejšo rast las. Kofein začne delovati na lasišču po 2 minutah.
  • ARGANOVO OLJE – odpravi težave z lasiščem kot so srbečica, prhljaj, ekcem… Pomaga pri obnovi las, jih nahrani in jim povrne sijaj.
  • ROŽMARIN (izvleček) – spodbuja rast las, deluje proti-bakterijsko, lasišče očisti strupov, izboljša prekrvavitev lasišča, preprečuje plešavost in blagodejno vpliva na razdraženo, luskasto ter suho lasišče s prhljajem.
  • ALANTOIN – blagodejno vpliva na celjenje ran na lasišču, pospešuje obnovo celic in pomaga pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic in s tem vpliva na hitrejšo obnovo lasišča.
  • PROTEINI VOLČJEGA BOBA (hidrolizirani) – istočasno delujejo na 3 glavne dejavnike, ki vplivajo na rast las: hormonsko ravnovesje, ožilje in celični metabolizem lasnih mešičkov (omogoča dobavo kisika in hranilnih snovi, potrebnih za razvoj las).
  • Vitamini in antioksidanti, kot so H, B7, B3, B6, C in E, krepijo lase in imajo dobro prepoznan pozitiven učinek na zaščito lasišča.

Naj povem še to, da bova šampon in balzam uporabljala oba z Darkom.

No, zdaj pa vam z velikim veseljem najavljam še mojo prvo nagradno igro na blogu Na poti, ki poteka v sodelovanju z Watermans.

Kaj morate storiti… Na Facebooku ali Instagramu morate všečkati Na poti (FB) oziroma napoti.si (IG), deliti objavo in v komentarju označi vsaj dve osebi. Igra traja do torka, 17.10., do 20h.

Kdo je srečni nagrajenec, ki bo prejel šampon in balzam Watermans, bom sporočila v Kratkih novičkah, na Facebook strani Na poti in Instagram profilu napoti.si. Srečno.

Še to, tisti, ki želite šampon in balzam naročiti (tukaj), pa vam koda »START10« zagotavlja 10% popusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *