Watermans: šampon Grow Me in balzam Condition Me

Priznam! Od kar blogam, torej več kot eno leto, sem prvič imela občutek, da ta objava ne bo tako pozitivna. Zakaj? Ker bi si skoraj upala trditi, da ta trenutek ni ‘upokojene’ misice oziroma blogerke, ki ne bi testirala najbolj trendovskega šampona in balzama ta hip na tržišču, poleg tega pa se ji še lepo podata v njeno črno-belo kopalnico. Najbolj ironično pri vsem tem pa je, da imajo vse te že po naravi čudovite lase. Zato me ravno ne prepričajo, ko se te iste lepotice, zdaj z embalažo omenjenega izdelka v rokah slikajo na svojem družbenem omrežju in razlagajo kako imajo zahvaljujoč se najbolj prodajanemu šamponu tako dolge, goste in sijoče lase. Večina njih pa se nam je še pred nekaj leti s svojim popolnim izgledom smehljala s številnih naslovnic in si z izgledom služile denar. Preprosto me ne prepričajo.

AMPAK še dobro, da sem šampon in balzam Watermans testirala sama. In ja, kupila sem oba izdelka, zanju pa sem plačala dobrih 30 evrov.

Se še spomnite, da sem začela izdelka – šampon Grow Me in balzam Condition Me uporabljati septembra? 26. mi je frizerka Brigita postrigla konice. Dolžina mojih las je bila takrat 58 centimetrov.

Po dveh mesecih in pol sem zopet obiskala Brigito, ki mi je, še pred striženjem, izmerila dolžino las. Ta je znašala 64 centimetrov. Ja, prav ste prebrali, 64 centimetrov. Torej v dveh mesecih in pol, ali če povem drugače, v natanko 77 dneh so moji lasje zrasli za 6 centimetrov. Sama sem osupla, pričakovala sem tri, največ štiri centimetre.

In še nekaj. V zadnjem času se velikokrat zapazim, da opazujem svoje lase. Morda je kriva svetloba, morda je to placebo efekt, ali pa je res nekaj na tem, vendar imam zelo veliko ‘pogankov’ – kratkih las, ki mi, sploh po pranju, prav nagajivo in neukrotljivo štrlijo. Kar se pa tiče izpadanja las, pa prav tako ne bom trdila, da imam bolj goste lase, da mi manj izpadajo, ker jih ne štejem, oziroma ne štejem koliko las mi izpade. Je pa res, da se mi zdaj velikokrat zgodi, da mi katera od prijateljic, ki me pozna že mnogo let, reče: »Joj, Špela, kako imaš pa ti zdaj lepe, zdrave lase!« Seveda se mi kar smeji in se s ponosom pogladim po njih.

In kako pravzaprav uporabljalam Watermans izdelka?

Lase si operem (vsaj) dvakrat na teden, torej, v dveh mesecih in pol, sem si jih oprala 21 krat in v tem času porabila celotno vsebino šampona, prav tako balzama, to je 250 mililitrov.

Aja, je pa Darko že po dveh, treh pranjih dvignil roke in mi dejal: »Oprosti draga, jaz se tega ne grem več.« Odnehal je zato, ker se mu je preprosto zdelo ‘tu mač’ predolgo in prezamudno (po navodilih dve minuti) masirati lasišče s šamponom, nato pa še z balzamom.

Jaz pa se natančno držim navodil in si lasišče masiram vsaj dve minuti, saj si na telefonu naštimam glasbo. Izgleda pa nekako tako, da si najprej zmočim in našamponiram lase, nato postopek ponovila še z balzamom, šele nato sem se stuširam. Moji lasje pa po ‘tretmaju Watermans’ kar sijejo od zdravja, so voljni in mehki ter po uporabi balzama privlačno dišijo še lep čas.

In še ena primerjava prej – potem!

______________________________________________________________

Mnenje o šamponu in balzamu Watermans je popolnoma in zgolj samo moje, blog namreč ni sponzoriran oziroma ne gre za prikrito oglaševanje, pač pa izključno za mojo empirično izkušnjo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *