Božično fotografiranje

Božični čas je zame najlepši čas v letu, odkar imamo Brino, pa je dobil še bolj poseben pečat. No, in kot sem že zapisala v blogu Božični outfit, je božič čas, ko se tradicionalno na večerji zbere vsa družina, se obdarujemo, predvsem pa ne pozabimo na tiste drobne pozornosti.

Del tradicije pa je postalo tudi božično fotografiranje naše Brine. Vsako leto najprej kupim božično outfit, to je božična oblekica, katera seveda vključuje tudi kapico. Prvo leto sem tekala po trgovinah in jo mrzlično iskala, zdaj pa so me izkušnje pripeljale do tega, da najprej zavijem v H&M. In ne, tudi letos me tam niso razočarali.

No, in potem pride na vrsto božično fotografiranje. Pretekla dva božiča sem za te fotografije poskrbela kar sama in sem Brino doma postavila pred božično drevo.

Letos pa sva se na božično fotografiranje odpravili kar v foto studio – v Foto Pauli na Trubarjevi v Ljubljani. Prijazna fotografinja je postavila tri ljubke božične scene, za Brino pa je imela pripravljene tudi različne rekvizite. Brina je z veseljem pozirala in se prav prisrčno vživela v vlogo male manekenke.

Iz teh božičnih fotografij potem vsako leto naredim novoletne voščilnice, ki jih že od malega (še vedno) po klasični pošti pošiljam vsem prijateljem in sorodnikom.

Še morda ena ideja, če si želite svoje otroke božično fotografirati in ne želite za fotografiranje zapravljati denarja. V Supernovi na Rudniku imajo v prvem nadstropju postavljeno ljubko božično sceno namenjeno prav fotografiranju.

Ja, čeprav božična evforija vsako leto čisto prehitro mine, nam ostanejo lepi spomini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *