10 let razlike

Pred kratkim se je na družbenem omrežju Instagram pojavil nov ‘izziv’ – #10yearchallenge. Gre pravzaprav za to, da objaviš dve svoji fotografiji – eno izpred desetih let in eno ‘svežo’ in tako obujaš spomine. Tudi sama sem podlegla temu simpatičnemu izzivu, tako kot številni domači in tuji zvezdniki.

Špela Vozel (2009) vs. Špela Jurglič (2019)

Pred 10 leti sem skrbela samo zase, bila sem svobodna kot ptičica na veji, brez skrbi, no, edina skrb je bila – kam bomo šli za vikend žurati. S pobarvanimi blond lasmi, vsaj 5 kilogramov manj kot danes, iz hiše pa nisem stopila brez ‘popolnega’ make upa in visokih pet.

In zdaj… Z družino, redno službo, veliko bolj zaskrbljena in precej manj svobodna. Žuram ga le še ob posebnih priložnostih in s peščico dobrih prijateljev. Poleg tega pa danes prisegam na bolj naravni videz, las si že vrsto let nisem pobarvala, na srečo še nimam sivih.

10 let razlike: Če ne drugega, sem zagotovo sem bolj srečna, zadovoljna, izpopolnjena, odgovorna, bolj modra in zrela – z vsem, kar gre zraven, tudi gubami. Ne zamenjam za nič na svetu! Komaj čakam, kaj bo prineslo naslednjih 10 let.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *