Moja torbica

Tokrat sem se odločila, da samo za vas odprem svojo torbico oziroma bolje rečeno torbo, previjalno torbo. Ne da obožujem velike torbe, odkar imam Brino, jih tudi nujno potrebujem. Predvsem pa ker smo veliko na poti, imam zdaj v njej vseskozi stvari, ki jih mamica z dojenčkom nujno potrebuje.

Že pred časom me je s svojimi unikatnimi nahrbtniki in torbicami ‘kupila’ slovenska modna oblikovalka Teja Jeglič in zato je bila najbrž logična odločitev, da sem si prvo ‘custom made’ previjalno torbo naročila prav pri njej. A ker Brina raste in z njo tudi njene ‘potrebe’, sem morala tisto torbo v črno-rdeči kombinaciji zamenjati. Tudi ta, nova in precej večja torba je nastala izpod rok Teje, a zdaj sem se odločila za enobarvno, črno. Kdor me pozna, ve, da obožujem črno barvo. Pred časom sem slišala ‘shopping rule’, ki mi je bil tako simpatičen, da sem ga kar posvojila, glasi se pa takole: »If it’s not black, put it back!«

In zdaj v torbo stlačim prav vse kar potrebujem zase in za Brino. Pa poglejmo, kaj vse se skriva v njej. Zaželela sem si torbo, ki ima dva prekata in na vsaki strani še tri manjše predale, kjer imam na eni strani Brinine plenice, na drugi pa svoje osebne stvari, kot so telefon, denarnica, lip glosi, krema za roke, ključi,…

Poleg vsega tega, s seboj nosim še previjalno podlogo, komplet oblačil za Brino, pa stekleničko s čajem in steklen kozarček s hrano ter žličko. V manjši toaletni torbici, ki je v enaki črni niansi kot torba, pa imam spravljene Brinine kremice, ampule s fiziološko raztopino in še kaj bi se našlo.

Seveda pa so tudi slabosti takšne torbe, predvsem se mi kdaj pa kdaj zgodi, da kako stvar po torbi iščem kot nora in ko že mislim, da sem jo pozabila doma ali pa celo zgubila, jo le zatipam na dnu torbe.

Aja, pa še nekaj…To je torba, ki jo jaz označim za #musthave in je odlična ideja za darilo novopečeni mamici.

Leave a comment

Your email address will not be published.